Suomalaiset juustonvalmistajat

Suomessa on 61 juustolaa, joista alle 2 milj. litraa vuodessa jalostavia on 43 kpl. Näistä lisätietoa löytyy sivuilta www.pienjuustolat.net.

Isoimmat juustonvalmistajat (sisältäen myös sulatejuuston valmistajat) ovat

Valio Oy www.valio.fi Haapavesi, Lapinlahti, Joensuu, Seinäjoki, Vantaa ja Äänekoski
Juustoportti Oy www.juustoportti.fi Jalasjärvi
Riitan Herkku Oy www.riitanherkku.fi Mustasaari
Kuusamon Juusto Oy www.kuusamonjuusto.fi Kuusamo
Jokilaakson Juusto Oy www.silva.fi Jämsä
Vaalan Juustola Oy www.vaalanjuustola.fi Vaala
Osk. Maitomaa www.maitomaa.fi Suonenjoki
Osk. Maitokolmio www.maitokolmio.fi Toholampi
Ålands Centralandeslag www.aca.ax Jomala.

Tarkempaa tietoa löydät yritysten nettisivuilta.